E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Moj EKO račun / Kartica

Moj EKO račun / Kartica

Prijava
Automatska dostava na E-mail

(samo za fizička lica)

Zakon    Uslovi

EKO svest građana
36%
 

Uslovi za korišćenje usluge "Moj eko-račun"

 1. Ova usluga je besplatna.
 2. Aktiviranjem ove usluge i smanjenom potrošnjom papira, svi zajedno doprinosimo očuvanju životne sredine i pomažemo razvoju globalne ekološke svesti.
 3. Ukoliko račun za komunalne usluge ne glasi na vlasnika nekretnine potrebno je prvo izvršiti izmenu podataka, na šalteru za reklamacije Preduzeća, uz prikaz odgovarajućeg dokumenta.
 4. Korišćenje usluge "Moj EKO račun" korisnik aktivira dostavljanjem popunjene Izjave na adresu Preduzeća. Aktivacijom usluge "Moj EKO račun" korisnik usluge prihvata da mu se računi dostavljaju isključivo elektronskim putem.
 5. Izjave koje nisu u potpunosti popunjene neće biti prihvaćene.
 6. Računi se korisnicima dostavljaju u elektronskom obliku, na adresu elektronske pošte koju korisnik u tu svrhu naznači u Izjavi.
 7. O svakoj promeni adrese za slanje računa (E-mail) korisnik je dužan da obavesti naše Preduzeće pismeno ili elektronski na adresu: moj_eko_racun@cistoca-su.co.rs.
 8. Ukoliko je neki od podataka u Izjavi nečitko ispisan ili se ispostavi da je neki podatak neispravan Preduzeće će automatski preći na dostavljanje računa putem pošte.
 9. Račune korisnik može preuzeti i u PDF formatu na web sajtu Preduzeća u okviru usluge "Moj EKO račun" na koju se prijavljuje preko prezimena i imena i potrošačkog broja korisnika, onako kako je navedeno na zadnjem mesečnom računu koji je dostavljen putem pošte.
 10. Za prestanak ove usluge potrebno je da korisnik popuni Izjavu o deaktivaciji nakon čega će se mesečni računi ponovo dostavljati putem pošte.
 11. Ukoliko korisniku usluge ne bude dostavljen račun na ime izvršenih komunalnih usluga u elektronskom obliku, korisnik usluge je dužan da do isteka roka za plaćanje računa o tome obavesti preduzeće dolaskom na blagajnu preduzeća, pisanim putem, slanjem email-a na moj_eko_racun@cistoca-su.co.rs ili pozivom besplatne info linije 0800 151 152, kako bi mu račun odnosno informacija o iznosu računa bila dostavljena. Preduzeće zadržava pravo da promeni termin izdavanja računa.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane