E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

O nama

Misija i vizija

Misija

Кontinuirano i kvalitetno obavljanje komunalnih usluga uz poštovanje principa zaštite životne sredine i javnog interesa grada Subotice, uz stalnu brigu o zadovoljstvu korisnika usluga u sferi delovanja preduzeća.

Vizija

Preduzeće primenjuje u oblasti razvoja komunalne infrastrukture i komunalnih usluga filozofiju trajnog, održivog i usklađenog razvoja celog područja lokalne zajednice na kojem deluje.

Кontinuirano pruža kvalitetne komunalne usluge uz stalno unapređivanje sopstvenih tehničko - tehnoloških i ljudskih resursa, zasnovanih na principima zaštite prirode i životne sredine na teritoriji grada Subotice.

JКP "Čistoća i zelenilo" Subotica u ostvarivanju svoje vizije predstavlja sebe kao organizaciju koja je moderno, stabilno i efikasno organizovana, na način koji će osigurati dovoljno poslova, aktivnosti i fleksibilnosti u postizanju finansijskih rezultata.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane