E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Мој ЕКО рачун / Картица

Мој ЕКО рачун / Картица

Пријава
Аутоматска достава на Е-маил

(само за физичка лица)

Закон    Услови

ЕКО свест грађана
35%
 

Услови за коришћење услуге "Мој еко-рачун"

 1. Ова услуга је бесплатна.
 2. Активирањем ове услуге и смањеном потрошњом папира, сви заједно доприносимо очувању животне средине и помажемо развоју глобалне еколошке свести.
 3. Уколико рачун за комуналне услуге не гласи на власника некретнине потребно је прво извршити измену података, на шалтеру за рекламације Предузећа, уз приказ одговарајућег документа.
 4. Коришћење услуге "Мој ЕКО рачун" корисник активира достављањем попуњене Изјаве на адресу Предузећа. Активацијом услуге "Мој ЕКО рачун" корисник услуге прихвата да му се рачуни достављају искључиво електронским путем.
 5. Изјаве које нису у потпуности попуњене неће бити прихваћене.
 6. Рачуни се корисницима достављају у електронском облику, на адресу електронске поште коју корисник у ту сврху назначи у Изјави.
 7. О свакој промени адресе за слање рачуна (Е-маил) корисник је дужан да обавести наше Предузеће писмено или електронски на адресу: moj_eko_racun@cistoca-su.co.rs.
 8. Уколико је неки од података у Изјави нечитко исписан или се испостави да је неки податак неисправан Предузеће ће аутоматски прећи на достављање рачуна путем поште.
 9. Рачуне корисник може преузети и у PDF формату на wеб сајту Предузећа у оквиру услуге "Мој ЕКО рачун" на коју се пријављује преко презимена и имена и потрошачког броја корисника, онако како је наведено на задњем месечном рачуну који је достављен путем поште.
 10. За престанак ове услуге потребно је да корисник попуни Изјаву о деактивацији након чега ће се месечни рачуни поново достављати путем поште.
 11. Уколико кориснику услуге не буде достављен рачун на име извршених комуналних услуга у електронском облику, корисник услуге је дужан да до истека рока за плаћање рачуна о томе обавести предузеће доласком на благајну предузећа, писаним путем, слањем емаил-а на moj_eko_racun@cistoca-su.co.rs или позивом бесплатне инфо линије 0800 151 152, како би му рачун односно информација о износу рачуна била достављена. Предузеће задржава право да промени термин издавања рачуна.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране