E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Politika privatnosti i zaštite podataka o ličnosti

OBAVEŠTENJE/PRISTANAK LICA - INTERNET STRANICA


Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica, Jožefa Atile 4, 24000 Subotica, kao Rukovalac, obaveštava Vas da su Vaši podaci o ličnosti primljeni na Internet stranici: www.cistoca-su.co.rs (u daljem tekstu: web stranica) i da će da budu obrađeni i čuvani.

Prihvatanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete Vaš pristanak za prikupljanje i obradu Vaših podataka o ličnosti ustupljenih Javnom komunalnom preduzeću „Čistoća i zelenilo“ Subotica kao korisniku putem Internet stranice u svrhe koje su ovde izričito navedene.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni da prihvatite odnosno niste dužni da unosite svoje podatke o ličnosti u obrazac dostupan na ovoj web stranici.
Prihvatanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših podataka o ličnosti unosom u obrazac smatra se da ste saglasni s obradom u svrhu rešavanja Vašeg zahteva.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica čuva poverljivost Vaših podataka o ličnosti te omogućava pristup i saopštavanje podataka o ličnosti samo onim svojim zaposlenima kojima su oni potrebni radi rešavanja Vašeg zahteva.
Vaši podaci o ličnosti, radi dalje obrade mogu da budu saopšteni trećim licima, a samo u svrhu i rešavanja Vašeg konkretno određenog zahteva.
Vaši podaci o ličnosti ne mogu se saopštavati trećim licima bez Vašeg prethodnog izričitog pristanka, osim i samo u slučajevima propisanim zakonom.
Vaše obrađene podatke Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će čuvati u skladu sa propisima o čuvanju arhivske građe.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će s Vašim podacima o ličnosti postupati u skladu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Službenik glasnik RS“ broj 87 od 13. novembra 2018. i u skladu sa članom 40. istog Zakona) što podrazumeva preduzimanje mere zaštite za podatke o ličnosti od neovlašćenog pristupa, korišćenja, otkrivanja, gubitka, uništenja ili bilo kakve druge zloupotrebe.
Vršenju obrade vaših podataka o ličnosti, u navedene svrhe, možete se uvek suprotstaviti i u potpunosti ili delimično bez objašnjenja, opozvati svoj pristanak.

Rukovalac Vaših ličnih podataka o ličnosti je Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica, Jožefa Atile 4, 24000 Subotica, Srbija.
Opoziv pristanka možete da učinite lično, putem pošte na gore navedenu adresu Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ili e-poštom na adresu: office@cistoca-su.co.rs.

Ovim putem Vas takođe obaveštavamo da samo ona maloletna lica koja su navršila 15 godina zakonski mogu da daju pristanak za obradu podataka o ličnosti ( u skladu sa članom 16. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti), a kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

Molimo da pažljivo pročitate ovu Izjavu.

Prihvatanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših podataka o ličnosti putem web stranice potvrđujete da ste istu pročitali i razumeli te da dozvoljavate prikupljanje, obradu i korišćenje Vaših podataka o ličnosti na gore opisani način i datu svrhu.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

Vrh
strane