E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

О нама

О нама

Реч Директора

Поштовани посетиоци, ЈКП "Чистоћа и зеленило" је основано 1947, а у садашњем облику 1990. године и од тада послује као привредни субјект основан од стране Града Суботице ради пружања јавних услуга одржавања хигијене града и зеленила те прикупљања и збрињавања отпада. Током времена овим задужењима су придодати и брига о псима луталицама (прихватилиште), те прикупљање и примарно разврставање рециклабилног отпада.

Опширније

Слободан Милошев
мастер економиста, директор предузећа
(биографија)

Делатност предузећа

Јавно комунално предузеће "Чистоћа и зеленило" Суботица основано је ради обављања делатности од општег интереса у шта спада: управљање комуналним отпадом, одржавање чистоће на површинама јавне намене и одржавање јавних зелених површина на територији Града Суботице, у складу са законом и одлуком којом се уређују ове комуналне делатности.

Опширније

Мисија и визија

Континуирано и квалитетно обављање комуналних услуга уз поштовање принципа заштите животне средине и јавног интереса града Суботице, уз сталну бригу о задовољству корисника услуга у сфери деловања предузећа.

ОБАВЕШТЕЊЕ О БРОЈУ ЗАПОСЛЕНИХ И АНГАЖОВАНИХ ЛИЦА

Опширније

Организација предузећа

Надзорни одбор:

 • Саша Лолевски
  дипл. правник, председник,
  телефон: 065/216-11-85
  (биографија)
 • Тимеа Триполсзки
  дипл. економиста, члан,
  телефон: 063/565-110
  (биографија)
 • Мирјана Јанцић
  дипл. економиста, члан,
  телефон: 063/292-325
  (биографија)

Унутрашња организација

Историјат

Суботица деценијама уназад спада у ред градова са изграђеном и негованом традицијом бриге о изгледу и чистоћи насеља. Од послератних година до данас пружање услуга сакупљања и одлагања смећа, одржавање чистоће и нега зелених површина обавља се на различите начине и на различите начине организовања.

Сходно променама како у управно-административном тако и услед територијалних промена бившег среза Суботица, 1947. године формирано је предузеће за делатност чистоће односно 1959. године Управа за озелењавање града. И у наредним деценијама долазило је до организационих промена да би од 1990. године предузеће Одлуком о организовању (Службени лист општине Суботица бр. 21/98, 4/99, 38/2001. 21/2002, 16/2003., 45а/2003. и 63/2003) Скупштине општине Суботица почело функционисати у садашњем организованом облику.

Опширније

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране