E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

О нама

Мисија и визија

Мисија

Континуирано и квалитетно обављање комуналних услуга уз поштовање принципа заштите животне средине и јавног интереса града Суботице, уз сталну бригу о задовољству корисника услуга у сфери деловања предузећа.

Визија

Предузеће примењује у области развоја комуналне инфраструктуре и комуналних услуга филозофију трајног, одрживог и усклађеног развоја целог подручја локалне заједнице на којем делује.

Континуирано пружа квалитетне комуналне услуге уз стално унапређивање сопствених техничко - технолошких и људских ресурса, заснованих на принципима заштите природе и животне средине на територији града Суботице.

ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица у остваривању своје визије представља себе као организацију која је модерно, стабилно и ефикасно организована, на начин који ће осигурати довољно послова, активности и флексибилности у постизању финансијских резултата.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране