E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Zamena kontejnera (VIDEO)

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica je započelo zamenu kontejnera sa jednodelnim poklopcima, novim kontejnerima čiji je poklopac dvodelni i lakši što će olakšati odlaganje otpada, posebno najmlađim i najstarijim sugrađanima.

- Ovo smo učinili kako bi izašli u susret građanima, da nebi dizali te teške jednodelne poklopce prilikom bacanja otpada, s obzirom da se na kontejnerima sa dvodelnim poklopcem podiže samo jedan mali deo poklopca, kaže rukovodilac RJ "Odnošenje i deponovanje čvrstog komunalnog otpada", Robert Maluščik.

Prema njegovim rečima, nabavljeno je 210 kontejnera sa dvodelnim poklopcem, koji će biti raspoređeni na javnim površinama užeg cenra grada, a potom će se raspoređivanje širiti ka obodu grada i blokovskim naseljima. Kontejneri koji su do sada bili u upotrebi, biće postavljeni umesto oštećenih koji su povučeni iz upotrebe i pojačati broj raspoloživih kontejnera tamo gde je potrebno, što će po njegovom uverenju doprineti urednijem izgledu površina oko kontejnera, gde se dešavaju situacije da građani ne bace otpad u kontejner, već smeće ostavljaju pored.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane