E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Замена контејнера (ВИДЕО)

ЈКП „Чистоћа и зеленило“ Суботица је започело замену контејнера са једноделним поклопцима, новим контејнерима чији је поклопац дводелни и лакши што ће олакшати одлагање отпада, посебно најмлађим и најстаријим суграђанима.

- Ово смо учинили како би изашли у сусрет грађанима, да неби дизали те тешке једноделне поклопце приликом бацања отпада, с обзиром да се на контејнерима са дводелним поклопцем подиже само један мали део поклопца, каже руководилац РЈ "Одношење и депоновање чврстог комуналног отпада", Роберт Малушчик.

Према његовим речима, набављено је 210 контејнера са дводелним поклопцем, који ће бити распоређени на јавним површинама ужег ценра града, а потом ће се распоређивање ширити ка ободу града и блоковским насељима. Контејнери који су до сада били у употреби, биће постављени уместо оштећених који су повучени из употребе и појачати број расположивих контејнера тамо где је потребно, што ће по његовом уверењу допринети уреднијем изгледу површина око контејнера, где се дешавају ситуације да грађани не баце отпад у контејнер, већ смеће остављају поред.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране