E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Tipske posude za odlaganje komunalnog otpada u svim gradskim domaćinstvima

Podelom tipskih posuda za odlaganje komunalnog otpada na kućne adrese stanovnika Mesne zajednice „Mali Radanovac“, Javno komunalno preduzeće  „Čistoća i zelenilo“ Subotica, završava ovu akciju, tokom koje je besplatno podeljeno ukupno 28 hiljada tipskih kanti u svim gradskim mesnim zajednicama.


- Domaćinstva MZ „Mali Radanovac“ će biti opremljena sa posudom za sakupljanje  komunalnog otpada, što je rezultat saradnje lokalne samouprave i JKP „Čistoća i zelenilo“, a ova saradnja u narednom periodu treba još da se unapredi i nadamo se da će na zadovoljstvo svih korisnika biti što bolja usluga za naše sugrađane, rekao je sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj, Radoslav Vukelić.
   
- Slobodno mogu istaći da smo u prethodne tri godine u saradnji sa Gradom, besplatno podelili više tipskih posuda za odlaganje komunalnog otpada, nego što je to vršeno u istoriji Čistoće. A, pred nama je sledeći posao - podela 13.300 tipskih posuda u 18 prigradskih mesnih zajednica, rekao je direktor JKP „Čistoća i zelenilo“, Slobodan Milošev. 

Podela tipskih posuda za odlaganje komunalnog otpada u MZ „Mali Radanovac“, započela je danas, a tokom narednih dana će biti podeljeno ukupno 1641 posuda. Podela je vršena u periodu od 10 do 13 časova, a prema rečima direktora JKP „Čistoća i zelenilo“, Slobodana Miloševa, kako bi se izašlo u susret građanima koji nisu u prilici biti kod kuće u prepodnevnim časovima, naredne nedelje će se vršiti i popodnevna podela.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane