E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Типске посуде за одлагање комуналног отпада у свим градским домаћинствима

Поделом типских посуда за одлагање комуналног отпада на кућне адресе становника Месне заједнице „Мали Радановац“, Јавно комунално предузеће  „Чистоћа и зеленило“ Суботица, завршава ову акцију, током које је бесплатно подељено укупно 28 хиљада типских канти у свим градским месним заједницама.


- Домаћинства МЗ „Мали Радановац“ ће бити опремљена са посудом за сакупљање  комуналног отпада, што је резултат сарадње локалне самоуправе и ЈКП „Чистоћа и зеленило“, а ова сарадња у наредном периоду треба још да се унапреди и надамо се да ће на задовољство свих корисника бити што боља услуга за наше суграђане, рекао је секретар Секретаријата за комуналне послове, енергетику и саобраћај, Радослав Вукелић.
   
- Слободно могу истаћи да смо у претходне три године у сарадњи са Градом, бесплатно поделили више типских посуда за одлагање комуналног отпада, него што је то вршено у историји Чистоће. А, пред нама је следећи посао - подела 13.300 типских посуда у 18 приградских месних заједница, рекао је директор ЈКП „Чистоћа и зеленило“, Слободан Милошев. 

Подела типских посуда за одлагање комуналног отпада у МЗ „Мали Радановац“, започела је данас, а током наредних дана ће бити подељено укупно 1641 посуда. Подела је вршена у периоду од 10 до 13 часова, а према речима директора ЈКП „Чистоћа и зеленило“, Слободана Милошева, како би се изашло у сусрет грађанима који нису у прилици бити код куће у преподневним часовима, наредне недеље ће се вршити и поподневна подела.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране