E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Održana izložba fotografija pasa iz Prihvatilišta za napuštene životinje (VIDEO)

U orgaizaciji Prihvatilišta za napuštene pse i mačke, JKP "Čistoća i zelenilo", u Dudovoj šumi u okviru ograđenog prostora parka za pse, održana je izložba fotografija pasa iz Prihvatilišta pod nazivom "Humanizacija pasa". Autor izložbe je Albert Kečkeš.

- Ova izložba je nastala kako bi pokazali, šta stoji i šta se dešava iza ovih fotografija kojima pozivamo sugrađene da dođu u naše Prihvatilište, mi ćemo im rado ispričati koje su životne priče iza ovih fotografija. Cilj izložbe je bio da izvučemo emociju, rekla je rukovodilac Radne jedinice "Zoo higijena", Aleksandra Bukvić.

Cilj je postignut, a pored fotografija, dvoje od najzaslužnijih za izvlačenje emocija bili su Milica i Don, koji su ponosno prošetali izložbom sa svojim vlasnicima. Njihove tužne priče ipak imaju srećan kraj.

Posetioci su se ovom prilikom mogli informisati o proceduri udomljenja životinja, a u okviru edukativnog sadržaja izložbe, putem štampanih materijala doznati koje su obaveze odgovornog vlasnika, sve o sterilizaciji i CNR programu.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane