E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Одржана изложба фотографија паса из Прихватилишта за напуштене животиње (ВИДЕО)

У оргаизацији Прихватилишта за напуштене псе и мачке, ЈКП "Чистоћа и зеленило", у Дудовој шуми у оквиру ограђеног простора парка за псе, одржана је изложба фотографија паса из Прихватилишта под називом "Хуманизација паса". Аутор изложбе је Алберт Кечкеш.

- Ова изложба је настала како би показали, шта стоји и шта се дешава иза ових фотографија којима позивамо суграђене да дођу у наше Прихватилиште, ми ћемо им радо испричати које су животне приче иза ових фотографија. Циљ изложбе је био да извучемо емоцију, рекла је руководилац Радне јединице "Зоо хигијена", Александра Буквић.

Циљ је постигнут, а поред фотографија, двоје од најзаслужнијих за извлачење емоција били су Милица и Дон, који су поносно прошетали изложбом са својим власницима. Њихове тужне приче ипак имају срећан крај.

Посетиоци су се овом приликом могли информисати о процедури удомљења животиња, а у оквиру едукативног садржаја изложбе, путем штампаних материјала дознати које су обавезе одговорног власника, све о стерилизацији и ЦНР програму.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране