E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Novo vozilo u voznom parku Čistoće (VIDEO)

Vozni park JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica, bogatiji je za jedno novo vozilo - kamion "smećar" zapremine 6 kubika, vrednosti 9,5 miliona dinara.

- Vozilo je juče stiglo u naše preduzeće, potpisnik ugovora je preduzeće "Progres" iz Kruševca, a ovo vozilo je osvojilo sve simpatije na izložbi komunalnih vozila, kaže tehnički direktor Čistoće, Elizabeta Tumbas i dodaje da su dobre karakteristike ovog vozila uočili i predstavnici komunalnih preduzeća iz većih gradova, Beograda i Novog Sada.
- Svi se borimo sa istim problemom ulica koje su uske i nisu dovoljno pristupačne i prosto ne mogu da se koriste veća vozila u interventnim situacijama, tako da će naše staro interventno vozilo, koje je bio otvoreni kamion, biti zamenjeno ovim vozilom. Ujedno, radnici koji opslužuju taj teren više neće morati da vrše ručni utovar pošto vozilo raspolaže mehanizmom za podizanje kanti i kontejnera, kaže Elizabeta Tumbas.

Novo vozilo je snage 140 kilovata, klimatizovano je i opremljeno svim potrebnim uređajima, a godina proizvodnje je 2018.

Slike možete da pogledate OVDE.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane