E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Ново возило у возном парку Чистоће (ВИДЕО)

Возни парк ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица, богатији је за једно ново возило - камион "смећар" запремине 6 кубика, вредности 9,5 милиона динара.

- Возило је јуче стигло у наше предузеће, потписник уговора је предузеће "Прогрес" из Крушевца, а ово возило је освојило све симпатије на изложби комуналних возила, каже технички директор Чистоће, Елизабета Тумбас и додаје да су добре карактеристике овог возила уочили и представници комуналних предузећа из већих градова, Београда и Новог Сада.
- Сви се боримо са истим проблемом улица које су уске и нису довољно приступачне и просто не могу да се користе већа возила у интервентним ситуацијама, тако да ће наше старо интервентно возило, које је био отворени камион, бити замењено овим возилом. Уједно, радници који опслужују тај терен више неће морати да врше ручни утовар пошто возило располаже механизмом за подизање канти и контејнера, каже Елизабета Тумбас.

Ново возило је снаге 140 киловата, климатизовано је и опремљено свим потребним уређајима, а година производње је 2018.

Слике можете да погледате ОВДЕ.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране