E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Menja se izgled računa za zejedničku naplatu komunalnih usluga

Obaveštavamo naše cenjene korisnike u kolektivnom i individualnom stanovanju da će računi za objedinjenu naplatu komunalnih usluga za februar mesec 2018. godine imati novi izgled.
Račun za objedinjenu naplatu komunalnih usluga pored obaveznih zakonski propisanih elemenata sadrži i dodatne informacije od značaja za korisnike komunalnih usluga.
Račun sadrži zaduženje za obračunski period, prikaz uplata, naknadnih odobrenja i zaduženja u obračunskom periodu kao i informaciju o stanju duga pre obračuna. Takođe, na računu će biti prikazan dijagram potrošnje vode za period od 12 meseci pre obračuna.

Valuta za plaćanje računa objedinjene naplate komunalnih usluga (JKP Vodovod i kanalizacija, JKP Čistoća i zelenilo, JKP Dimničar) je 25. u mesecu.

Rok za reklamaciju računa je 15 dana od dana dobijanja računa, dok je rok za prijavu svih promena od značaja za izdavanje računa 8 dana od dana nastanka iste.

 

                                                        JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane