E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Мења се изглед рачуна за зеједничку наплату комуналних услуга

Обавештавамо наше цењене кориснике у колективном и индивидуалном становању да ће рачуни за обједињену наплату комуналних услуга за фебруар месец 2018. године имати нови изглед.
Рачун за обједињену наплату комуналних услуга поред обавезних законски прописаних елемената садржи и додатне информације од значаја за кориснике комуналних услуга.
Рачун садржи задужење за обрачунски период, приказ уплата, накнадних одобрења и задужења у обрачунском периоду као и информацију о стању дуга пре обрачуна. Такође, на рачуну ће бити приказан дијаграм потрошње воде за период од 12 месеци пре обрачуна.

Валута за плаћање рачуна обједињене наплате комуналних услуга (ЈКП Водовод и канализација, ЈКП Чистоћа и зеленило, ЈКП Димничар) је 25. у месецу.

Рок за рекламацију рачуна је 15 дана од дана добијања рачуна, док је рок за пријаву свих промена од значаја за издавање рачуна 8 дана од дана настанка исте.

 

                                                        ЈКП “Чистоћа и зеленило” Суботица

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране