E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

У току подмлађивање растиња на градским зеленим површинама(видео)

ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица од понедељка интензивно ради на подмлађивању растиња у оквиру 25 дечијих игралишта, парковских и зелених површина, где се ваде стара стабла и замењују новим садницама бора, тулиповца, кугластих форми дрвећа и украсног шибља, а у Радној јединици "Зеленило" кажу да ће ова активност трајати до септембра. Садњу цвећа најављују за мај месец.

На дечијем игралишту код ОШ „10. октобар“, због безбедности деце и родитеља биће извађена стара стабла, а већ данас се она замењују новим садницама.

Руководиоц Радне јединице "Зеленило", Изабела Хечко Собоња каже да ће укупно бити посађено око 450 садница стаблашица и око 2800 украсног шибља, а у плану је и садња живе ограде у укупној дужини од 600 метара. Према њеним речима радиће се на игралиштима, парковима, у Дудовој шуми, а у оквиру замене стаблашица у улици Бранислава Нушића, старе липе и брестови ће бити замењене лепим једнаким кугластим формама.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране