E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Кelebijska šuma je i dalje mesto gde meštani odlažu otpad (video)

U MZ „Кelebija" kontejneri za sakupljanje kabastog otpada bili su postavljeni 4. oktobra, a ovo naselje je u redovnom sistemu odvoženja smeća od jula meseca tekuće godine. I pored toga Кelebijska šuma je mesto gde meštani nepropisno odlažu kako kućno smeće, tako i kabasti otpad.

Iako su eko kontejneri za sakupljanje otpada uklonjeni sa lokacije Prvomajske ulice na Кelebiji, meštani su i dalje nastavili da ovde odlažu otpad. Prema rečima nadležnih iz  JКP „Čistoća i zelenilo", eko kontejneri se neće vraćati u upotrebu, a i u periodu kada je na ovaj način funkcionisalo odnošenje otpada, prema rečima tehničkog direktora Čistoće, Elizabete Tumbas -  "više smeća je završavalo oko kontejnera, nego u njemu".

- Uporni smo u tom da se građani uključe u sistem odvoženja otpada i da koriste sve mogućnosti koje smo im pružili, kaže Elizabeta Tumbas.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane