E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Problem nisu psi lutalice, već vlasnički psi nesavesnih vlasnika(VIDEO)

U više od 90 posto slučajeva napada pasa, reč je o napadima vlasničkih pasa, a ne pasa lutalica, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije koja je usledila nakon sprovedene opsežne istrage nakon nemilog događaja u kom je ovakav napad prouzrokovao teške telesne povrede sugrađanke koja je zbog ozbiljnosti povreda morala biti hospitalizovana. Pas je identifikovan, oduzet od vlasnika i smešten u Prihvatilište za pse i mačke, a istragu vodi tužilaštvo.

- Bile su mobilisane sve službe da rasvetle pozadinu ovog slučaja. Odmah po nemilom događaju imali smo sumnju koja je kako se ispostavilo i bila opravdana. Nisu u pitanju psi lutalice, već vlasnički psi, rekao je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je sa današnje konferencije za medije uputio još jedan apel građanima da budu odgovorni vlasnici kućnih ljubimaca, da ih ne napuštaju i da ih ne zlostavljaju, a povređenoj sugrađanki koja je puštena na kućno lečenje Grad će pružiti svu neophodnu pomoć.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane