E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Obaveštenje za stanovnike MZ Bajmok

Obaveštavaju se stanovnici  mz  Bajmok da će predstavnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica biti prisutan u prostorijama mesne zajednice u periodu od 16.11.2017. do 24.11.2017. godine u vremenu od 11,00 časova do 17,00 časova, gde će primati reklamacije u vezi odnošenja čvrstog komunalnog otpada.

 Reklamacije se mogu podneti i u prostorijama preduzeća na adresi Jožefa Atile br. 4 u Subotici  svakog radnog dana od 7,00 do 17,00 časova.

 Korisnici usluge JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica svoje obaveze moći će izmirivati na šalteru blagajne u preduzeću JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica na adresi Jožefa Atile br. 4 u Subotici na šalteru blagajne JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica na adresi Trg Lazara Nešića 9/a svakog radnog dana od 7,00 do 17,00 časova kao i na blagajni JKP „Vodovod i kanalizacija“ u prostorijama mesne zajednice u Bajmoku.  

                                                                                   JKP  „ČISTOĆA I ZELENILO“  SUBOTICA 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane