E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Obaveštenje za stanovnike MZ Bajmok

                                                         

OBAVEŠTENjE  

 Obaveštavaju se stanovnici – vlasnici nepokretnosti sa teritorije Mesne zajednice Bajmok da će JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica izvršiti uvođenje u registar korisnika  usluga sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada iz domaćinstava u MZ Bajmok i da će počev od 01.08.2017. godine vršiti uslugu  u smislu člana 8. i 17. Odluke o održavanju čistoće.

 Korisnici komunalne usluge dužni su da komunalni otpad odlažu u posude za sakupljanje otpada (tipske posude – kante zapremine 120 l) ukoliko ih poseduju ili u polietilenske vreće (bez obzira na boju)  zapremine od 50 do 120 litara. Otpad od košenja i baštenski otpad takođe odlagati u polietilenske vreće (bez obzira na boju) u rasponu zapremina kao za komunalni otpad. Otpad od orezivanja iseći na maksimalnu dužinu od 50 cm, vezati u snopove i odložiti pored vreća.

 Odvoženje komunalnog otpada vršiće se po režimu dva puta mesečno - petkom i to počev od 04.08. (avgusta) tekuće godine i to desna strana naselja od Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice, a leva strana naselja od  Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice u petak 11.08. i tako naizmenično svakog petka u mesecu.

 Molimo buduće korisnike komunalne usluge da komunalni otpad pripremljen na opisan način, odlože na dan predviđen za odvoženje komunalnog otpada ispred svojih objekata na javnu površinu na mesto bliže saobraćajnici na kome vozilo JKP "Čistoća i zelenilo" ima nesmetan pristup.

 Odvoženje komunalnog otpada putem polietilenskih vreća stanovnicima MZ Bajmok vršiće se sve do podele posuda za sakupljanje otpada (tipskih kanti).

 U periodu do 01.08. JKP "Čistoća i zelenilo", će u cilju održavanja komunalnog reda na teritoriji MZ Bajmok, vršiti uslugu sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada iz domaćinstava pripremljen na prethodno opisan način, bez naknade. Režim sakupljanja i odvoženja bez naknade po sledećem:

14.07. petak – deo MZ sa leve strane Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice

21.07. petak – deo MZ sa desne strane Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice

28.07. petak – deo MZ sa leve strane Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice

 Za izvršenu uslugu počevši od 01.08.2017. JKP "Čistoća i zelenilo" će izdavati račun objedinjene naplate komunalnih usluga shodno dopuni odluke o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja , odvoženja i deponovanja otpada.

 Za izdate račune po izvršenoj usluzi korisnici će moći reklamirati račune u roku od 8 (osam) dana od dana prijema računa (početak septembra). Reklamacije će se moći vršiti u JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, na adresi Jožefa Atile 4, Subotica, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i u kancelariji MZ Bajmok u vremenu od 11 do 18 časova radnim danom.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane