E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Obaveštenje o početku odvoženja smeća MZ Čantavir, MZ Višnjevac i MZ Bačko Dušanovo

Obaveštavaju se građani MZ „Čantavir“ da će Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica početi odvoženje komunalnog otpada po sledećem rasporedu:

 

         - Za prvi deo Čantavira, gledano iz pravca Subotice, do Topolskog i Senćanskog puta (uključujući Topolski i Senćanski put), smeće će se odvoziti svakog utorka, počevši od 02.05.2023. godine, u periodu od 06 do 14h;

         - Za drugi deo Čantavira, od Topolskog i Senćanskog puta, pa sve do Bačkog Dušanova, smeće će se odvoziti svake srede, počevši od 03.05.2023. godine, u periodu od 06 do 14h.

Obaveštenje o početku odvoženja komunalnog otpada za građane MZ „Višnjevac“

         Obaveštavaju se građani MZ „Višnjevac“ da će Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica vršiti odvoženje komunalnog otpada svakog utorka, počevši od 02.05.2023. godine, u periodu od 06 do 14h.

Obaveštenje o početku odvoženja komunalnog otpada za građane MZ „Bačko Dušanovo“

 

       Obaveštavaju se građani MZ „Bačko Dušanovo“ da će Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica vršiti odvoženje komunalnog otpada svake srede, počevši od 03.05.2023. godine, u periodu od 06 do 14h.

 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane