E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Продаја расходованих основних средстава

Овде преузмите документ

ЈКП  „ЧИСТОЋА И ЗЕЛЕНИЛО“ СУБОТИЦА

Број: 1766/2015_

Дана: _21.04. 2015. године

 

           Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица, на основу Одлуке Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „Чистоћа и зеленило“ Суботица,

 број:  __17/3___ од _31.03.2015.__ године

 

оглашава продају расходованих основних средстава

 

         Продају се расходована основна средства и то разни метални и искоришћени метални делови из аутомеханичарске радионице, расходована возила, канцеларијски намештај и делови канцеларијског намештаја, хаварисани поцинковани контејнери запремине 1,1mᶟ, хаварисани метални контејнери запремине 5mᶟ, расходовани рачунари и рачунарска опрема у укупној количини од  приближно 28.000 кг.

         Расходована основна средства  се продају у виђеном стању и комплетној количини. Стварна количина ће бити утврђена приликом одношења расходованих основних средстава у присуству купца – овлашћеног лица купца и овлашћеног лица продавца, мерењем на колској ваги предузећа.

         Расходована основна средства се налазе на адреси ЈКП „Чистоћа и зеленило“ Суботица А.Б. Шимића бб. Сва додатна обавештења могу се добити на наведеној адреси сваког радног дана од 09 до 11 часова у периоду од 10 дана рачунајући од објављивања огласа, од лица задуженог за давање додатних информација и омогућавање прегледа расходованих средстава -  Накић Николе (контакт телефон: 024/620-879 или 062/788-027).   

          Понуде могу доставити сва правна и физичка лица почев од 07:00 часова 06.05.2015. године па до 12:00 часова 08.05.2015. године.

          Понуђач мора доставити понуду за комплетну количину расходованих основних средстава која се процењује у приближној количини од 28.000 кг. Понуде друге садржине неће бити узете у обзир.

         Понуда треба да садржи: Назив правног лица, ПИБ, МБР, седиште са означеним законским заступником или име и презиме физичког лица, адреса, ЈМБГ са ознаком броја личне карте, датума издавања и назива полицијске управе која је личну карту издала, и понуђену цену по килограму расходованих основних средстава у комплетној количини која се продају, уз обавезу понуђача да на рачун продавца одмах по обавештењу да је његова понуда била најповољнија уплати понуђену цену помножену са 28.000 кг и уз обавезу да робу однесе у року од 5 радних дана рачунајући од извршене уплате.  

         Најнижа прихватљива цена не може бити нижа од износа од 12 рсд/кг. (без ПДВ-а)

         У достављању понуда могу учествовати купци који су претходно положили јемство у износу од 33.600,00 РСД на ТР: 160-9632-86 код Банке Интесе. Понудиоцима чија понуда није прихваћена вратиће се јемство одмах по уплати продајне цене од стране најповољнијег понуђача.

         У случају да најповољнији понуђач не уплати продајну цену одмах након обавештења да је његова понуда прихваћена , Комисија ће прогласити продају том понуђачу без правног дејства и позвати дугог по реду понуђача да купи расходована основна средства. Ако ни тај понуђач не уплати продајну цену у напред наведеном року правило се примењује и на трећег понуђача. Понуђачима који су проглашени за најповољнијег а нису положили продајну цену у року неће се вратити положено јемство а понуђачу који је исплатио продајну цену положено јемство ће се урачунати. Понуђачима чија понуда није прихваћена извршиће се поврат унапред уплаћеног јемства.

          Продавац се обавезује да најповољнијем понуђачу врати део уплаћених средстава у случају да се приликом одношења основних расходованих средстава утврди да је стварна количина мања од 28.000 кг. Купац се обавезује да продавцу доплати средства у висини која представља разлику од уплаћеног износа која одговара количини од 28.000 кг до утврђене веће количине килограма купљених расходованих основних средстава.

         Одлука о избору најповољнијег понуђача за куповину расходованих основних средстава донеће се применом критеријума највише понуђене цене по килограму.

         Понуда се доставља у затвореним ковертама на адресу продавца:

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ „ЧИСТОЋА И ЗЕЛЕНИЛО“ СУБОТИЦА

Јожефа Атиле бр. 4

24000  Суботица

или лично у пријемну канцеларију предузећа, на адреси:

Јожефа Атиле бр. 4

24000 Суботица

 ,са назнаком:,,Понуда за куповину расходованих основних средстава“.

Уз понуду се прилаже доказ о уплати износа од 33.600 РСД.

 

Отварања понуда биће обављено на адреси:

Јожефа Атиле бр. 4

24000 Суботица

ИСПРАВКА ДАТУМА ОТВАРАЊА ПОНУДА!!!

Дана: 08.05.2015. године у __13.00__часова  

 

     ЈКП,,Чистоћа и зеленило“Суботица

      Директор_______________________

 

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране