E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Проблем нису пси луталице, већ власнички пси несавесних власника(ВИДЕО)

У више од 90 посто случајева напада паса, реч је о нападима власничких паса, а не паса луталица, саопштено је на данашњој конференцији за медије која је уследила након спроведене опсежне истраге након немилог догађаја у ком је овакав напад проузроковао тешке телесне повреде суграђанке која је због озбиљности повреда морала бити хоспитализована. Пас је идентификован, одузет од власника и смештен у Прихватилиште за псе и мачке, а истрагу води тужилаштво.

- Биле су мобилисане све службе да расветле позадину овог случаја. Одмах по немилом догађају имали смо сумњу која је како се испоставило и била оправдана. Нису у питању пси луталице, већ власнички пси, рекао је градоначелник Суботице Стеван Бакић, који је са данашње конференције за медије упутио још један апел грађанима да буду одговорни власници кућних љубимаца, да их не напуштају и да их не злостављају, а повређеној суграђанки која је пуштена на кућно лечење Град ће пружити сву неопходну помоћ.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране