E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Обавештење поводом предстојећих празника

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

            Поштовани корисници,

            овим путем Вас обавештавамо о начину одношења комуналног чврстог отпада из домаћинстава као и о радном времену ЈКП “Чистоће и зеленила” за време и током предстојећих празника.

-  25.12.2015 године у петак због празновања Божића по Грегоријанском календару ЈКП “Чистоћа и зеленило” неће односити отпад из домаћинстава који су по распореду тога дана већ се моле грађани да свој отпад одложе испред својих кућа наредног дана  у суботу 26.12.2015 године.

-  01.01.2016 године у петак због прославе државног празника ( Нова година )  ЈКП “Чистоћа и зеленило” неће односити отпад из домаћинстава који су по распореду тога дана већ се моле грађани да свој отпад одложе испред својих кућа наредног петка 08.01.2016 године.

-  07.01.2016 године у четвртак због празновања Божића по Јулијанском календару ЈКП “Чистоћа и зеленило” неће односити отпад из домаћинстава који су по распореду тога дана већ се моле грађани да свој отпад одложе испред својих кућа наредног четвртка 14.01.2016 године.

 

                                                                                             С поштовањем

                                                                                          ЈКП “Чистоћа и зеленило"

Овде можете преузети документ.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране