E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Обавештење о промени начина доставе рачуна

Обавештавамо грађане - кориснике комуналних услуга који станују у индивидуалним стамбеним објектима  (у кућама) да ће ЈКП „Чистоћа и зеленило“ почев од маја месеца (рачуни за април) обједињене рачуне за комуналне услуге (одвожење смећа, чишћење димњака) достављати на кућну  адресу путем ЈП „Пошта Србије“.

 

У месецима када се врши обрачун утрошене воде ЈКП „Водовод и  канализација“ ће посебно достављати обрачуне за воду, а у месецима када ЈКП „Водовод и канализација“ аконтативно фактурише воду, одвођење и пречишћавање отпадних вода обједињени рачун за комуналне услуге садржаће ставку воде и накнаде за погонску спремност система.

 

            Примљене рачуне корисници комуналних услуга могу да уплате на благајни ЈКП „Чистоћа и зеленило“ Суботица, ЈКП „Водовод и канализација“ Суботица, на шалтерима ЈП „Пошта Србије“ и у банкама. Наплату обједињених комуналних рачуна неће убудуће вршити инкасанти.

 

            Молимо кориснике комуналних услуга да уредно измирују  своје обавезе. 

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране