E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Обавештење о почетку одвожења смећа МЗ Чантавир, МЗ Вишњевац и МЗ Бачко Душаново

Обавештавају се грађани МЗ „Чантавир“ да ће Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица почети одвожење комуналног отпада по следећем распореду:

 

         - За први део Чантавира, гледано из правца Суботице, до Тополског и Сенћанског пута (укључујући Тополски и Сенћански пут), смеће ће се одвозити сваког уторка, почевши од 02.05.2023. године, у периоду од 06 до 14х;

         - За други део Чантавира, од Тополског и Сенћанског пута, па све до Бачког Душанова, смеће ће се одвозити сваке среде, почевши од 03.05.2023. године, у периоду од 06 до 14х.

Обавештење о почетку одвожења комуналног отпада за грађане МЗ „Вишњевац“

         Обавештавају се грађани МЗ „Вишњевац“ да ће Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица вршити одвожење комуналног отпада сваког уторка, почевши од 02.05.2023. године, у периоду од 06 до 14х.

Обавештење о почетку одвожења комуналног отпада за грађане МЗ „Бачко Душаново“

 

       Обавештавају се грађани МЗ „Бачко Душаново“ да ће Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица вршити одвожење комуналног отпада сваке среде, почевши од 03.05.2023. године, у периоду од 06 до 14х.

 

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране