E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Невреме у Суботици (ВИДЕО)

Суботицу је у касним послеподневним часовима погодило краткотрајно, али веома снажно невреме које је на више локација у граду и околини обарало дрвеће. Интервентне екипе ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица су одмах по пристиглим пријавама кренуле са рашчишћавањем, а према речима директора Чистоће, Слободана Милошева, најкритичнија ситуација је у МЗ "Кертварош".

- Ми смо се у врло кратком времену организовали са десет екипа. Припомогло је и Јавно предузеће "Палић - Лудаш" са једном екипом и Електровојводина са једним камионом опремљеним за уклањање стабала, каже директор Милошев који је све време на терену заједно са интервентним екипама, опремљеним неопходном механизацијом и возилима за уклањање тешких трупаца са неприступачних терена.
Према његовим речима све главне саобраћајнице су већ проходне, а до вечерњих часова ће бити проходне и све споредне улице.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране