E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Obaveštenje o podeli tipskih plavi kanti u MZ „Mali Bajmok“

Obaveštavaju se građani MZ „Mali Bajmok“ da će od 13.05.2024. godine do 31.05.2024. godine Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica vršiti podelu besplatnih tipskih posuda (plavih kanti) za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela tipskih posuda (plavih kanti) će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova.

         Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

         Apelujemo na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti.

         Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, nakon terenske podele, kantu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ul. Antuna Branka Šimića 4 u Subotici, uz prikaz ličnog dokumenta. Kanta se može preuzeti radnim danima, od ponedeljka do petka, od 07 do 13 časova. Kontakt telefon: 024/620-888.

         Obaveštavaju se građani MZ „Mali Bajmok“ da će se odvoženje reciklabilnog otpada iz plave kante prvi put vršiti 11.06.2024. godine, zatim 25.06.2024. godine. Dinamika odvoženja reciklabilnog otpada će biti dva puta mesečno (svake druge sedmice u mesecu).

         Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti će se vršiti bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane