E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Обавештење о подели типских плави канти у МЗ „Ново село“

Обавештавају се грађани МЗ „Ново село“ да ће од 01.07.2024. године до 31.07.2024. године Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица вршити поделу бесплатних типских посуда (плавих канти) за одвожење рециклабилног отпада. Подела типских посуда (плавих канти) ће се обављати радним данима од 09 до 14 часова.

         Потребно је да у том периоду на адреси становања буде власник непокретности који ће преузети канту.

         Апелујемо на грађане да у поменутом временском периоду буду присутни на адресама ради лакше и брже поделе плавих канти.

         Грађани који се не буду налазили код куће у време поделе канти, након теренске поделе, канту ће моћи преузети на локацији ЈКП „Чистоћа и зеленило“ Суботица, ул. Антуна Бранка Шимића 4 у Суботици, уз приказ личног документа. Канта се може преузети радним данима, од понедељка до петка, од 07 до 13 часова. Контакт телефон: 024/620-888.

         Обавештавају се грађани МЗ „Ново село“ да ће се одвожење рециклабилног отпада из плаве канте први пут вршити 13.08.2024. године, затим 27.08.2024. године. Динамика одвожења рециклабилног отпада ће бити два пута месечно (сваке друге седмице у месецу).

         Одвожење рециклабилног отпада из плавих канти ће се вршити без увећања постојеће накнаде за пружену комуналну услугу. Уз плаву канту ће се делити упутство (промотивни летак) о раздвајању отпада.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране