E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

О нама

Реч Директора

Изазове трансформације овог јавног сервиса ка тржишно оријентисаном субјекту смо схватили озбиљно, тако да је започета реорганизација, рационализација и усвајање нових техногија, па су сходно великом залагању последњих година остварени значајни резултати првенствено на пољу подизања квалитета услуга, а потом и на економичности, количини и врсти пружених услуга. Средства предузећа и средства из буџета Града Суботице усмерена су у изградњу комуналне инфраструктуре и развој делатности. Овим улагањима су обезбеђени нови камиони и радне машине, типске посуде за одлагање отпада, вршени су радови на уређењу депоније, очишћене су и саниране дивље депонија, израђени плански документи, проширено и реконструисано Прихватилиште за напуштене псе и мачке, уређени кружни токови... Остварени су позитивни финансијски резултати и надамо се да ће се позитиван тренд раста наставити.

Наша стратегија је усмерена првенствено на пружање квалитетних услуга, што је потрошачима уистину важно, те на тај начин настојимо задовољити њихова очекивања и од њих направити задовољне кориснике. Општи изглед и хигијена нашег града су нам приоритети на којима ћемо и даље истрајати, без обзира на све потешкоће које се јављају.

Синдикална, као и општа и посебна права радника ће се и даље у потпуности поштовати, јер је едукован и задовољан радник императив и основна база за квалитетно и ефикасно извршавање преузетих обавеза.

У наредном периоду планирана је реализација низа развојних пројеката који ће за резултат имати побољшање унапређења квалитета услуга и ефикасности рада предузећа, како би у што већој мери биле задовољене потребе наших потрошача.

Очекујемо да ће нова WЕБ страница ЈКП Чистоћа и зеленило Суботица уз друге видове комуникације омогућити унапређење услуга и изграђивање ефикасног и ефективног система јавности рада ЈКП Чистоћа и зеленило Суботица.

Хвала Вам на сарадњи.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране