E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Почиње подела канти у МЗ Стари Жедник

Обавештавају се грађани МЗ „Стари Жедник“ да ће од 16.01.2023. године до 24.01.2023. године Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица вршити поделу бесплатних типских посуда (канти) за одвожење отпада. Подела типских посуда (канти) ће се обављати радним данима од 09 до 14 часова.

         Потребно је да у том периоду на адреси становања буде власник непокретности који ће преузети канту.

         Апелујемо на грађане да у поменутом временском периоду буду присутни на адресама ради лакше и брже поделе канти.

         Грађани који се не буду налазили код куће у време поделе канти, исту ће моћи преузети у просторији МЗ „Стари Жедник“ радним данима у периоду од 16.01. до 24.01.2022. године, од 14 до 18 часова, уз приказ личног документа.

         За извршену услугу почевши од 01.02.2023. године Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица ће издавати рачун у складу са важећом Одлуком о ценама услуга управљања комуналним отпадом- услуга сакупљања, одвожења и депоновања отпада. До тада, одвожење смећа ће се вршити по устаљеном режиму путем типске жуте вреће.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране