Јавно комунално предузеће “Чистоћа и зеленило”

Јожефа Атиле 4, 24000 Суботица, ПИБ: 100961002
Централа: 024/620-444, Директор: 024/620-455
Фаx: 024/620-460, Е-маил: office@cistoca-su.co.rs
Тара
Раса:
Мешанац
Име:
Тара
Боја:
Браон
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000097772
Старост:
2 година
Мери
Раса:
Мешанац
Име:
Мери
Боја:
Црно-бела
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000083290
Старост:
3 година
Триле
Раса:
Мешанац
Име:
Триле
Боја:
Жута
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000077344
Старост:
3 година
Ники
Раса:
Мешанац
Име:
Ники
Боја:
Бела
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000097936
Старост:
2 година
Фара
Раса:
Мешанац
Име:
Фара
Боја:
Црно-жута
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000077209
Старост:
3 година
Ђоле
Раса:
Мешанац
Име:
Ђоле
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000080050
Старост:
2 година
Неро
Раса:
Лабрадор
Име:
Неро
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Велики
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000086505
Старост:
4 година
Рино
Раса:
Мешанац
Име:
Рино
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000071865
Старост:
3 година
Бобика
Раса:
Мешанац
Име:
Бобика
Боја:
Бело-црна
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000088213
Старост:
2 година
Симон
Раса:
Мешанац
Име:
Симон
Боја:
Жута са црним
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000088151
Старост:
3 година
Марли
Раса:
Сибирски хаски
Име:
Марли
Боја:
Црно-бела
Особени знаци:
Величина:
Велики
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000045750
Старост:
5 година
Луси
Раса:
Мешанац
Име:
Луси
Боја:
Црна са белим
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000124291
Старост:
6 година
Лиса
Раса:
Мешанац
Име:
Лиса
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Велики
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000097921
Старост:
2 година
Лена
Раса:
Мешанац
Име:
Лена
Боја:
Бело-жута-црна
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000092991
Старост:
2 година
Џони
Раса:
Мешанац
Име:
Џони
Боја:
Црно-жута
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000069707
Старост:
5 година
Чађо
Раса:
Мешанац
Име:
Чађо
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000083444
Старост:
2 година
Џенифер
Раса:
Мешанац
Име:
Џенифер
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Мали
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000097750
Старост:
2 година
Макс
Раса:
Шар- пеи
Име:
Макс
Боја:
Браон
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000086599
Старост:
4 година
Меги
Раса:
Мешанац
Име:
Меги
Боја:
Црна
Особени знаци:
Величина:
Средњи
Пол:
Женски
Бр. чипа:
688052000086601
Старост:
2 година
Снупи
Раса:
Мешанац
Име:
Снупи
Боја:
Сиво-браон
Особени знаци:
Величина:
Мали
Пол:
Мушки
Бр. чипа:
688052000069723
Старост:
4 година